apple iphone 14 iphone 14 plus hero 220907 geo full bleed image   large

Apple està retallant la producció de l'iPhone 14 Plus menys de dues setmanes després del seu debut el 7 d'octubre passat, segons revela The Information citant dues persones involucrades a la cadena de subministrament de la companyia.

  • 187,43$
  • 0,62%

Apple podria haver demanat almenys a un fabricant a la Xina que aturi immediatament la producció de components de l'iPhone 14 Plus mentre el seu equip de compres reavalua la demanda del producte. L'iPhone 14 Plus és una alternativa més barata als seus models més cars d'iPhone Pro, però equipats amb una pantalla gran.

Dos proveïdors d'Apple a la Xina que depenen de les peces i les acoblen en mòduls més grans també estan retallant la producció en un 70% i un 90% respectivament, ha informat una de les fonts, afegint que aquests proveïdors són els únics que fan el mòdul específic per als iPhones.

La mesura es produeix en un moment en què el mercat mundial de telèfons intel·ligents s'ha suavitzat, amb una contracció del 9% al tercer trimestre en comparació amb el mateix període de l'any anterior, segons les estimacions de l'empresa de recerca de dades Canalys, que espera una feble demanda durant els propers sis-nou mesos.

Noticias relacionadas

contador