apple prevoit une baisse de son chiffre d affaires a cause de la penurie de puces

Apple ha demanat als treballadors que vagin a treballar a l'oficina tres cops per setmana. Una mesura destinada als treballadors del comtat de Santa Clara, a prop de la seu de la companyia a Califòrnia i que s'aplicarà a partir del setembre.

  • 138,20$
  • -3,00%

Durant l'estiu, els treballadors d'Apple han estat treballant des de les oficines dos dies a la setmana. Ara, és obligat a acudir a les oficines dimarts i dijous. Els equips directius individuals triaran un tercer dia addicional per a la feina presencial, segons recullen informacions de Bloomberg i The Verge, que han accedit a una carta del conseller delegat d'Apple, Tim Cook.

"Els equips que participin al programa pilot vindran a l'oficina tres dies a la setmana amb dimarts i dijous com a dies establerts a tota l'empresa, però ara els seus equips decidiran el tercer dia que vinguin", diu.

Apple ja havia planejat passar a un sistema en què els treballadors treballarien des de l'oficina tres dies a la setmana a principis d'aquest any, però al maig va decidir endarrerir la mesura.

Noticias relacionadas

contador