ep macbook air
APPLE

Apple ha presentat la revisió més important del seu popular ordinador portàtil MacBook Air en més d'una dècada, amb un disseny renovat, nous colors i un processador M2 més ràpid de la seva línia de xips pròpia.

  • 165,84$
  • 0,51%

La companyia va mostrar el portàtil actualitzat aquest dilluns a la seva Conferència Mundial de Desenvolupadors WWDC22, un esdeveniment que se centra en les actualitzacions de programari dels seus dispositius i que s'estendrà fins aquest divendres.

El nou Air afegeix una altra màquina a la lucrativa línia d'ordinadors de la companyia, que ha vist augmentar els ingressos des que va abandonar els xips d'Intel el 2020.

El MacBook Air està disponible en quatre colors: gris espacial, starlight, mitjanit i plata. Costarà 1.199 dòlars i Apple continuarà venent l'anterior MacBook Air amb el xip M1.

El nou ordinador es carrega amb el MagSafe dApple i té dos ports Thunderbolt.

Apple ha explicat que ocupa un 25% menys de volum que el darrer MacBook Air. Pesa 1,2 quilos i tindrà una pantalla de 13,6 polzades amb vores més fins que el seu predecessor. El nou MacBook Air té, a més, una bateria de 18 hores de durada per veure vídeos.

Apple no ha comunicat una data exacta de llançament, i només s'ha limitat a dir que sortirà a la venda al proper mes. La producció de Mac d'Apple s'ha vist molt frenada pels bloquejos de Covid a la Xina.

ALTRES NOVETATS

Apple ha anunciat també el seu nou programari per a l'iPhone, anomenat iOS 16; un nou Mac Book Pro de 13 polzades amb el xip M2 (costarà a partir de 1.299 dòlars); un nou programari per al Mac, anomenat macOS Ventura; i un nou programari per a l'Ipad, anomenat iPadOS 16. Aquest últim inclou noves funcions per als usuaris "professionals" als quals els agrada fer moltes coses alhora.

Així mateix, ha presentat Apple Pay Later, el servei de compra ara i pagar després. Permetrà comprar coses a qualsevol lloc on s'accepti Apple Pay i després pagar-les en quatre pagaments al llarg de sis setmanes. Apple ha dit que no té comissions.

Igualment, la companyia ha anunciat un nou programari per a l'Apple Watch, anomenat watchOS 9.

Noticias relacionadas

contador