applecbvaloracion1

Apple ha comunicat que introduirà canvis en les polítiques de la seva plataforma App Store, com la d'informar als seus clients d'altres mètodes de pagament externs al seu sistema operatiu iOS després de la demanda de desenvolupadors dels EUA, que denunciaven que la plataforma funcionava com un monopoli.

  • 169,30$
  • -0,35%

Segons ha informat Apple, l'acord "identifica set prioritats clau compartides per Apple i els petits desenvolupadors, i que s'han enviat a la jutgessa que presideix el cas per a la seva aprovació".

Entre els canvis es troba l'ampliació de menys de 100 a més de 500 els nivells de preus que els desenvolupadors poden oferir als subscriptors, apps de pagament i compres dins d'aplicacions.

A més, els desenvolupadors podran dir als seus usuaris a través d'email les opcions de compra que hi ha fora d'iOS. Una mesura que fins ara no era possible, i, a més, de les quals Apple no obtindrà comissions.

L'empresa, segons informen els demandants, també ha posat en marxa un nou fons de 100 milions de dòlars per ajudar els petits desenvolupadors dels EUA.

Noticias relacionadas

contador