apple iphone 12

En realitat no hi ha res a dir d'un valor que cotitza a màxims de tots els temps. I és que de resistències no en té i els suports més immediats solen ser irrellevants. Aquests es poden perforar a curt termini sense que la tendència alcista de fons es vegi afectada gens ni mica.

  • 169,30$
  • -0,35%
Análisis Técnico
S1
137
S2
150
R1
200
R2
200
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es diu que una acció o qualsevol altre actiu subjacent està en pujada lliure, o a màxims de tots els temps, quan el preu puja amb força i acaba vencent la resistència que té als màxims històrics. Des d'aquest moment es pot dir que el títol ja no té cap resistència, ja que no hi ha referències de preus de cap tipus per dalt. Aquells valors que es troben en pujada lliure acostumen a patir importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables excepte les establerts pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus.

Centrant-nos en el cas que ens ocupa, el valor va marcar recentment nous màxims històrics als 150 dòlars i per sobre i com es poden imaginar no hi ha res. Si de cas, els 200 dòlars com a número rodó i psicològic, però res més. Com a suport més immediat tenim l'últim mínim creixent als 141,67 dòlars i per sota, els 137 dòlars (màxims d'abril).

aapl270721
Gràfic setmanal d'Apple

Noticias relacionadas

contador