ep archivo   la tagliatella en shanghai
LA TAGLIATELLA - Archivo

AmRest, propietari de restaurants com La Tagliatella, ha anunciat aquest dilluns a la nit que ha signat un contracte de finançament per import de 800 milions d'euros amb BBVA, BNP Paribas, Bank Polska Kasa, Česká Spořitelna, Coöperatieve Rabobank, ING Bank Śląski, Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski Spółka Akcyjna, Banco Santander i Santander Bank Polska.

  • 6,18€
  • 0,16%

El contracte es divideix en tres trams. El tram A, per import de 560 milions d'euros per al pagament del deute existent, el Tram B, per import de 110 milions d'euros, per al finançament del capex, fins corporatius i creixement orgànic de la companyia, i el Tram C, que consisteix en una línia 'revolving' per import de 130 milions per al finançament del capital circulant del grup.

El calendari de pagaments no preveu amortitzacions obligatòries durant els dos primers anys, amb un calendari de repagament trimestral a partir del 31 de desembre del 2025 i un venciment final el desembre del 2028.

AmRest ha explicat que el cost del deute -euríbor +2,50%- es veurà reduït o incrementat en funció de la ràtio de palanquejament del grup.

El contracte està subjecte també al compliment de determinades obligacions habituals en aquest tipus d'operacions (incloent-hi el manteniment de certes ràtios financeres) i compta amb la garantia de determinades entitats que formen part del grup.

El desemborsament del Tram A del nou contracte es produirà als propers dies, una vegada es compleixin les condicions a què està subjecte. AmRest podrà disposar de la resta de trams en funció de les necessitats durant la vigència del contracte.

contador