ep archivo   recurso de oryzon genomics 20240227103803
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon ha anunciat aquest dijous que farà múltiples activitats corporatives en esdeveniments internacionals durant aquest mes de maig.

  • 2,03€
  • 0,00%

La companyia assistirà al Bio-Equity Europe 2024, que tindrà lloc al Centre Kursaal Elkargunea a Sant Sebastià del 12 al 14 de maig. La companyia farà una presentació corporativa el 13 de maig i mantindrà una sèrie de reunions amb inversors globals i companyies farmacèutiques.

La biofarmacèutica també assistirà a l'Asebio Investor Day 2024, que se celebrarà al Centre Kursaal Elkargunea a Sant Sebastià el 15 de maig. Oryzon participarà en un panell titulat Mercats secundaris alternatius. Proporcionar liquiditat als inversors i mantindrà reunions amb inversors.

De la mateixa manera, l'empresa ha estat convidada a presentar a la conferència RSC Hot Topics: Covalent Drug Discovery 2024, organitzada per la Royal Society of Chemistry, que tindrà lloc en línia el 16 de maig. La Dra. Tamara Maes, presidenta del consell científic assessor d'Oryzon, donarà una presentació titulada Mecanisme d'acció i potencial terapèutic dels inhibidors de LSD1 covalents.

Finalment, Oryzon assistirà al Fòrum Medcap BME 2024, que tindrà lloc al Palau de la Borsa de Madrid del 28 al 30 de maig, on mantindrà reunions amb inversors nacionals i internacionals.

Noticias relacionadas

contador