• L'objectiu de l'ampliació és optimitzar costos estructurals i finançar possibles oportunitats d'inversió
amper bolsamania

L'empresa tecnològica Amper ha tancat amb èxit la seva ampliació de capital mitjançant aportacions dineràries per valor de 4,97 milions d'euros, un procés que s'ha saldat amb una demanda de 7,6 vegades les accions ofertes en el conjunt dels períodes de subscripció preferent i addicional.

  • 0,09€
  • 2,61%

En concret, la companyia ha emès un total de 49.730.000 d'accions ordinàries per un valor nominal de 0,05 euros cadascuna d'elles, amb una prima d'emissió de 0,05 euros per títol, resultant un tipus d'emissió per acció de 0,10 euros.

Segons detalla a la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), durant el període de subscripció preferent, que va finalitzar el 31 de gener de 2018, s'han subscrit 39.890.000 d'accions noves per un import efectiu total de gairebé 3.990.000 d'euros.

Amper destaca que el total d'accions noves subscrites representa una demanda de 7,6 vegades les accions noves ofertes

Per la seva banda, durant el període de subscripció addicional, finalitzat el 6 de febrer de 2018, s'han sol·licitat un total de 338.110.000 d'accions addicionals per un import efectiu total de 33.810.000 d'euros, una xifra molt superior a les 9.840.000 d'accions sobrants després de la subscripció preferent.

En conseqüència, l'entitat agent de l'ampliació de capital, Renta 4 Banc, ha realitzat el prorrateig d'acord amb la regla prevista, és a dir, de forma proporcional al volum d'accions subscrit per cada sol·licitant en virtut de l'exercici del seu dret de subscripció preferent, amb el límit màxim de la petició formulada. En aquest sentit, Amper destaca que el total d'accions noves subscrites durant el període de subscripció preferent, més el nombre d'accions addicionals sol·licitades, representen una demanda de 7,6 vegades les accions noves ofertes durant l'augment de capital.

"En conseqüència, atès que la totalitat de les accions noves ja han estat subscrites, no s'ha procedit a l'obertura del període d'assignació discrecional, declarant Amper íntegrament subscrit l'augment de capital", informa. Amper va explicar que en el moment de la convocatòria de l'ampliació que l'objectiu d'aquesta operació d'ampliació de capital mitjançant aportacions dineràries amb dret de subscripció preferent és optimitzar costos estructurals i finançar possibles oportunitats d'inversió.

Noticias relacionadas

contador