• Està previst que les accions noves s'admetin a negociació a les Borses de Madrid i Barcelona
amper bolsamania

La companyia tecnològica Amper augmentarà el seu capital social en 4,97 milions d'euros per tal d'optimitzar els costos d'estructura i el finançament de possibles oportunitats d'inversió, segons ha informat aquest dimarts la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,10€
  • -0,77%

En concret, la companyia augmentarà el capital social mitjançant aportacions dineràries per un import nominal de 2.486.900,65 euros amb l'emissió i posada en circulació de 49.738.013 accions ordinàries de 0,05 euros de valor nominal i de la mateixa classe i sèrie que les accions actualment en circulació.

Les noves accions s'emetran pel seu valor nominal de 0,05 euros més una prima d'emissió de 0,05 euros, fet que suposa un tipus d'emissió per acció de 0,10 euros. Així, l'import total de l'emissió ascendeix a 4.973.801,30 euros o, si és el cas, a l'import que resulti en el supòsit de subscripció incompleta. L'ampliació de capital podrà tancar-se, com a data més primerenca, el dia de la finalització del període de subscripció preferent, previst per al pròxim 31 de gener. Amper podrà declarar la subscripció incompleta de l'ampliació de capital.

Està previst que les accions noves s'admetin a negociació a les Borses de Madrid i Barcelona, ​​així com la seva integració al Sistema d'Interconnexió Borsària (Mercat Continu), un cop realitzada la inscripció de les accions noves com anotacions en compte a Iberclear i en el menor termini possible des de la data en què es declari subscrita i tancada l'ampliació de capital.

Noticias relacionadas

contador