ep archivo   logo de apple en su tienda en paris
CARLOS HERGUETA - Archivo

Un disseny semblant, una càmera amb més funcionalitats, un nou xip i més bateria. De moment no hi ha res confirmat sobre el nou iPhone 13, però molts analistes i mitjans s'han posat d'acord en què per aquí poden anar les línies mestres del nou telèfon intel·ligent d'Apple.

  • 170,08$
  • 0,11%

Els de Cupertino presentaran, amb tota probabilitat, aquest dimarts a la tarda la nova versió del seu mòbil més famós, a més del nou rellotge intel·ligent de la companyia, l'Apple Watch Sèries 7, que es preveu que tingui una major grandària, per la qual cosa podria perdre la compatibilitat amb les corretges fins ara usades.

Sobre l'iPhone 13, els experts coincideixen que tindrà un disseny molt semblant al del seu predecessor, amb tres mides que aniran de les 5,4 polzades a les 6,7 polzades passant per les 6,1 polzades. L'única diferència notable serà l'osca o notch on s'allotgen les càmeres per als autoretrats, que serà més petita.

Seguint a la part visible, la pantalla serà LTPO amb freqüència de refresc de 120Hz als seus dos models Pro, amb una major bateria per compensar el consum extra d'energia que suposarà aquesta millora en la imatge.

D'altra banda, al cor de l'iPhone estarà el xip A15, un processador més ràpid, però que tindrà el mateix nombre de nuclis que l'A14. També s'ha especulat amb la possibilitat de la connectivitat per satèl·lit, encara que des de Bloomberg s'aventuren a vaticinar que no serà fins d'aquí a un any quan es realitzi l'actualització de programari que ho permeti.

Respecte a les càmeres, un dels principals aspectes que es miren avui dia, la nova versió de l'iPhone portarà el modo Retrat al vídeo, a més de nous filtres recolzats en la intel·ligència artificial i major qualitat en ProRes per als models Pro.

UN APPLE WATCH MÉS GRAN

Pel que fa a l'Apple Watch Sèries 7, el nom del qual es pressuposa que la companyia ha de designar al seu nou model, serà lleugerament més gran, segons Bloomberg. En concret un 16%, passant de 40 a 44 mil·límetres. Això podria suposar que les corretges utilitzades fins ara no valdrien per al wearable que planeja llançar Apple.

Així mateix, des del mitjà apunten que no hi haurà cap millora significativa en matèria de salut, atès que l'escàner de temperatura corporal podria no aparèixer fins d'aquí un any.

AIRPODS AMB MENYS TIJA

Un altre dels productes que podria tenir una nova versió són els AirPods. Des que llancessin al mercat els AirPods Pro de gamma alta amb cancel·lació de soroll, ja han passat dos anys. És per això que els analistes esperen anuncis en aquest sentit.

A MarketWatch creuen que els nous auriculars d'Apple tindran una tija més curta, similar als últims llançats i amb so espacial en la gamma més bàsica.

Sobre l'iPad de novena generació, s'espera que sigui més fi i ràpid, segons Bloomberg, que també apunta que l'iPad mini es renovarà amb una pantalla més gran i bisells més prims.

Pel que fa al MacBook Pro M1X, des del mitjà nord-americà preveuen que el portàtil arribi amb els xips M1 de gamma alta, càrrega magnètica i pantalles miniLed sense Touch Bars, llançant-se al mercat en les properes setmanes. A CNBC creuen que no es presentarà durant el mateix esdeveniment que l'iPhone, seguint l'estela dels últims anys, de manera que caldrà esperar fins a l'octubre o novembre.

Noticias relacionadas

contador