apple depasse les attentes de wall street avec ses iphones

El món està a punt per 'mossegar' una nova poma: l'iPhone 13. S'espera que Apple presenti el seu nou model de telèfon intel·ligent el proper 14 de setembre o, com a molt tard, el 21. Al costat del flamant telèfon, Tim Cook anunciarà el nou Apple Watch Sèries 7 i els Air Pods 3.

  • 165,00$
  • -1,22%

Si reunim tota la informació i rumors publicats fins al moment, sabem que l'iPhone 13 comptarà amb una pantalla LTPO de 120 Hz als seus dos models Pro, més bateria i una millora en les seves càmeres, que inclouran vídeo en vertical i un mode d'astrofotografia.

En casos extrems, s'especula que podrem realitzar trucades sense tenir cobertura gràcies a la comunicació per satèl·lit d'aquest nou model. I el preu? Els de Cupertino tenen una complicada papereta després de l'èxit de l'iPhone 12, mantenen i fins i tot pugen el seu preu per aprofitar el rebuf o el baixen per fer-ho encara més accessible?

Segons Digitimes, que al seu torn es fa ressò de l'empresa xinesa de semiconductors TSMC que treballa, entre altres, per a Apple, el gegant de Silicon Valley ha decidit pujar els seus preus fins a un 20%. D'aquesta manera, estaríem davant el seu telèfon intel·ligent més car de la història.

Noticias relacionadas

contador