cbmalware android

El regulador de competència sud-coreà ha anunciat aquest dimarts que multaran Google amb gairebé 177 milions de dòlars per presumptament abusar de la seva posició dominant al mercat mòbil del país.

  • 171,98$
  • 10,24%

Actualment, el sistema Android de Google s'emporta la major part del mercat de telèfons intel·ligents a Corea del Sud, per davant de l'iOS d'Apple.

Segons apunta el regulador del país, el colós tecnològic ha fet servir la seva posició de lideratge al mercat per impedir a fabricants de mòbils com Samsung que usin el sistema operatiu dissenyat per empreses rivals. En aquest sentit, l'organisme al·lega que Google ha impedit la innovació en el desenvolupament de nous sistemes operatius.

Des de Yonhap News, un mitjà sud-coreà, s'afegeix que Google presumptament fa que els fabricants com Samsung signin una sèrie de contractes restrictius que els impedeix allotjar qualsevol altre sistema operatiu als seus dispositius. A Google ho veuen d'una altra manera, i un portaveu ha afirmat que el programa de compatibilitat d'Android sí que ha permès la innovació del programari.

"Aquesta decisió ignora aquests beneficis i minarà els avantatges dels quals gaudeixen els consumidors", assegura. "Google hi apel·larà", ha postil·lat el portaveu del gegant de Silicon Valley.

Noticias relacionadas

contador