deliveroo-coursier

Amazon ha liderat una ronda de finançament de 514 milions d'euros en Deliveroo, xifra que suposa que la companyia entra en el grup de lliurament de menjar a domicili. Aquesta és ja la sisena ronda de finançament de Deliveroo i amb la qual en total suma 1.364 milions d'euros captats.

En aquesta ronda també han participat, al costat d' Amazon, altres empreses inversores com T. Rowe Price, Fidelity Management i Greenoaks. Així l'ha comunicat la companyia britànica en un comunicat.

Deliveroo explica que utilitzarà aquests fons per aconseguir que el seu equip d'enginyeria, amb seu a Londres, augmenti, a més d'ampliar, el seu servei de lliurament a nous mercats i clients. La nova inversió oferirà als restaurants noves oportunitats per créixer i expandir els seus negocis, ha assegurat el fundador i CEO, Will Shu.

Aquesta és ja la sisena ronda de finançament de Deliveroo, amb les que ha captat ja un total de 1.364 milions d'euros

"Amazon ha estat una inspiració per a mi personalment i per a la companyia, i esperem treballar amb una organització tan obsessionada amb els clients". "Aquesta és una gran notícia per als sectors de la tecnologia i els restaurants, i ajudarà a crear llocs de treball en tots els països on operem", afegeix.

Per la seva banda, el responsable d'Amazon al Regne Unit, Doug Gurr, ha declarat que estan "impressionats amb l'enfocament de Deliveroo i la seva dedicació a brindar als clients una cada vegada major selecció d'excel·lents restaurants i alternatives de lliurament". "Estem emocionats per veure què fan a continuació".

La companyia de Shu opera actualment a 500 ciutats al voltant de 14 mercats, entre els quals s'inclouen països com Austràlia, Bèlgica, França, Alemanya, Hong Kong, Itàlia, Irlanda, Països Baixos, Singapur, Espanya, Taiwan, Emirats Àrabs Units, Kuwait i el Regne Unit.

La plataforma col·labora amb més de 80.000 restaurants i compta amb 2.500 empleats a les seves oficines de tot el món, així com uns 60.000 repartidors. Competeix al mercat global dels repartiments a domicili amb Uber Eats i Just Eat. Al mercat espanyol, també amb Glovo. Precisament, aquestes companyies han hagut d'afrontar recentment amb problemes relacionats amb els seus empleats i els drets laborals.

Noticias relacionadas

contador