ep deliveroo 20170629184603
DELIVEROO

L'empresa de menjar a domicili Deliveroo s'expandeix a Espanya amb el seu desembarcament a Salamanca, Vigo, Marbella (Màlaga) i Valladolid. S'uneixen a les 12 ciutats i 13 municipis que ja eren a l’'app' de la plataforma, segons ha informat la companyia en un comunicat.

En concret i per aquest llançament, Deliveroo prestarà servei a través de Marketplace+, que permet que els restaurants puguin lliurar ells mateixos les seves comandes. Així, els nous clients a Salamanca, Vigo, Marbella i Valladolid podran demanar menjar de diferents tipus en aquestes ciutats, i les expectatives de la companyia són tan bones que fins i tot assegura que, en un termini de tres mesos, duplicarà el nombre de restaurants disponibles a cada ciutat.

L'expansió al mercat nacional respon a l'estratègia de creixement de la companyia a Espanya, que s'està desenvolupant a través del llançament del servei en capitals de província. "Estem completament entusiasmats pel llançament d'aquestes noves ciutats. La nostra aposta per Espanya és ferma i seguirem demostrant dia a dia", ha assegurat la directora de màrqueting de Deliveroo Espanya, Blanca Rodríguez.

Els 'riders' de Deliveroo ja són presents a Madrid, Barcelona, ​​València, Alacant, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Saragossa, La Corunya, Granada, Múrcia, Palma de Mallorca, Salamanca, Vigo, Marbella i Valladolid i la plataforma compta amb més de 2.000 restaurants.

D'aquesta manera, la companyia augmenta exponencialment la seva presència al mercat espanyol i incorpora 1,5 milions de nous potencials clients als més de 10 milions que ja prestava servei en aquestes ciutats, a més de grans municipis com Majadahonda, Móstoles, Badalona o Hospitalet de Llobregat.

Deliveroo opera a l'actualitat en més de 500 pobles i ciutats en 13 mercats, incloent-hi Austràlia, Bèlgica, França, Alemanya, Hong Kong, Itàlia, Irlanda, Països Baixos, Singapur, Espanya, Taiwan, els Emirats Àrabs Units i el Regne Unit.

Noticias relacionadas

contador