ep recursooryzon genomics 20190725190310
ORYZON GENOMICS - Archivo

Almirall i Oryzon es colen a la llista de biotecnològiques favorites de Jefferies. L'entitat nord-americana ha publicat un informe en què reitera el consell de 'comprar' tots dos valors espanyols. Al primer li atorga un preu objectiu de 20 euros (actualment cotitza als 14,9 euros) i, al segon, de 4,80 euros (des dels seus nivells actuals de 3,1 euros).

  • 8,57€
  • 1,24%
  • 2,00€
  • 0,91%

D'Oryzon destaca que l'empresa planegi iniciar un assaig clínic per avaluar els efectes del vafidemstat en pacients amb esquizofrènia.

Pel que fa a Almirall, Jefferies apunta que els EUA seguirà sent el seu mercat més important i subratlla el progrés de llançaments com el de Seysara als EUA i el de Ilumetri a Europa. El primer, per tractar casos d'acne i, el segon, de psoriasi.

Cal recordar que aquesta última va signar sengles acords de col·laboració amb Wuxi Biologics i 23andMe el passat 9 de gener. Segons els termes de l'operació, Almirall té accés a les plataformes d'anticossos patentades de Wuxi Biologics, incloent-hi WuXiBody, per al descobriment de diversos anticossos biespecíficos nous.

D'Oryzon, l'analista tècnic de Bolsamanía J.M. Rodríguez reconeixia fa poc que segueix sense apreciar cap "figura de volta" i, per tant, "tot encaixaria dins el típic rebot (fase de reacció) proporcional a les importants caigudes prèvies".

Noticias relacionadas

contador