ep edifici logo almirall recurs
ALMIRALL - Archivo
8,57€
  • 0,11€
  • 1,24%

Almirall ha anunciat la signatura d'un acord amb Wuxi Biologics per desenvolupar fàrmacs d'origen biològic "molt innovadors" per a diverses malalties dermatològiques incloent-hi dermatitis atòpica.

Segons els termes de l'acord, Almirall té accés a les plataformes d'anticossos patentades de Wuxi Biologics, incloent-hi WuXiBody, per al descobriment de diversos anticossos biespecíficos nous. Aquesta col·laboració estratègica permet a Almirall desenvolupar productes procedents de la col·laboració i conservar la propietat per a l'ús mèdic dels components resultants per tal d'assolir l'objectiu de la companyia de desenvolupar fàrmacs d'origen biològic per fer front a les malalties de la pell.

Almirall amplia la seva estratègia d'innovació en dermatologia mèdica, incloent-hi la investigació i el desenvolupament d'anticossos biespecíficos.

ACORD AMB 23ANDME

Almirall ha anunciat també aquest dijous la signatura d'un acord de col·laboració amb 23andMe, companyia líder en genètica de consum i investigació, que li concedeix els drets de llicència de l'anticòs monoclonal biespecífic de 23andMe, dissenyat per bloquejar els tres membres de la subfamília de citoquines IL-36. IL-36 és un membre de la família de citoquines d'IL-1, que s'associa amb diverses malalties inflamatòries, incloent-hi algunes alteracions dermatològiques.

Almirall s'assegurarà els drets per desenvolupar i comercialitzar l'anticòs per al seu ús a tot el món. Aquest acord enfortirà la cartera de productes de recerca a les fases inicials d'Almirall.

Noticias relacionadas

contador