ep archivo   almirall arxiu
EUROPA PRESS - Archivo

L'aprovació europea d'Ebglyss té potencial per accelerar el creixement dels ingressos d'Almirall, amb un augment significatiu de marges a partir del 2025. Així ho consideren a Jefferies, que valora la companyia amb un preu objectiu de 16 euros i un consell de comprar.

  • 9,09€
  • 0,28%

Els analistes creuen que “l'oportunitat d'Ebglyss encara no està descomptada”. De fet, asseguren que l'aprovació d'Ebglyss "asseu les bases per a un creixement transformador de les vendes, encara que es requereix una inversió a curt termini".

Com expliquen al seu darrer informe, l'aprovació europea d'Ebglyss (lebrikizumab) per a la dermatitis atòpica (AD) "és una fita clau per a Almirall".

Opinen que és important destacar que "la inclusió d'una dosi de manteniment cada quatre setmanes és un diferenciador clau davant de Dupixent actual dues vegades per setmana, cosa que els experts consideren atractiu i probablement també els pacients".

El seu llançament a Alemanya és imminent i posteriorment es llançarà a la resta d'Europa i el Regne Unit durant el 2024. Almirall pot aprofitar la seva força de vendes de dermatologia existent, encara que s'hi implementaran inversions addicionals durant 2024 per optimitzar el llançament, impulsant l'augment de marges a partir del 2025", comenten.

Amb aquest escenari, a Jefferies han actualitzat les seves previsions. Ara veuen un sòlid creixement d'aproximadament el 10,5% en vendes netes bàsiques, amb un palanquejament operatiu que després impulsa un atractiu ajustament del 39%. "La CAGR del BPA durant el 2024-2027 potser està infravalorada i les nostres vendes màximes d'Ebglyss de 400 milions d'euros són potencialment conservadores", assenyalen.

Noticias relacionadas

contador