ep sede de almirall
ALMIRALL - Archivo

La farmacèutica Almirall ha acordat dur a terme una emissió d'obligacions simples de rang sènior (senior notes), per un import nominal agregat màxim de 250 milions d'euros i amb venciment el 2026. Les obligacions serien bons sènior garantits mitjançant garanties solidàries personals atorgades per certes filials d'Almirall.

  • 8,51€
  • 1,43%

Els fons obtinguts per Almirall mitjançant l'oferta de les obligacions es destinaran a amortitzar en la seva integritat, el seu venciment, i cancel·lar el principal en circulació de les obligacions sènior no garantides condicionalment convertibles i/o bescanviables en accions de la societat, de 250 milions d'euros d'import nominal agregat i tipus d'interès fix anual del 0,25%, incloent-hi el pagament dels interessos meritats i no abonats; i pagar els costos i les despeses relacionades amb l'emissió de les obligacions.

Les obligacions es regirien per les lleis de l'Estat de Nova York i s'oferirien únicament a inversors institucionals qualificats (qualified institutional buyers), de conformitat amb la norma 144A (Rule 144A) de la United States Securities Act de 1933 i les seves esmenes (la "Securities Act"), i fora dels Estats Units d'Amèrica a persones no nord-americanes de conformitat amb la norma S (Regulation S) de la Securities Act.

L'import nominal total i definitiu de l'emissió d'obligacions i els termes i condicions finals de les obligacions, incloent-hi, entre d'altres, el tipus d'interès, es determinarien un cop finalitzat el procés de prospecció de la demanda que realitzen els subscriptors inicials de les obligacions i en consideració al seu resultat.

Està previst sol·licitar a la Borsa de Valors de Luxemburg l'admissió a cotització de les obligacions en la cotització oficial d'aquesta borsa (Official List of the Luxembourg Stock Exchange) i la seva negociació al mercat Euro MTF.

Noticias relacionadas

contador