ep archivo   planta de almirall
ALMIRALL - Archivo

La farmacèutica Almirall ha acordat dur a terme una emissió d'obligacions simples de rang sènior (senior notes), per un import nominal agregat màxim de 250 milions d'euros i amb venciment el 2026.

  • 8,57€
  • 1,06%
Análisis Técnico
S1
12.95
S2
14.96
R1
15.35
R2
15.35
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les obligacions serien bons sènior garantits mitjançant garanties solidàries personals atorgades per certes filials d'Almirall. Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica just en aquest moment tenim el valor a zona de ningú, a mig camí entre el suport dels 12,95 euros i la resistència dels 15,35 euros (màxims anuals). De manera que en realitat tot el que succeeixi dins d'aquest rang de preus no tindrà cap rellevància per a l'actual estructura dels preus.

Pel que fa a la resta i a mitjà i llarg termini el que tenim davant és una impecable estructura alcista de fons o primària que ens convida a seguir sent optimistes de fons. No pot ser d'una altra manera sobre la base de la recta directriu alcista de llarg termini que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des de finals de 2011 i que ara mateix passa per la zona dels 9,60 euros. A molt curt termini i mentre el preu respecti el suport dels 12,95 euros no hi ha res del que preocupar-se.

Noticias relacionadas

contador