ep almirall 20180223131905
ALMIRALL

Almirall ha anunciat aquest dimarts l'aprovació de la Comissió Europea d’Ilumetri, un medicament per tractar la psoriasi crònica en plaques, "de moderada a greu". Així ho ha comunicat la mateixa farmacèutica a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,29€
  • 4,20%

Ilumetri "es comercialitzarà en tots els Estats membres de la UE, amb Alemanya com el primer país a llançar-lo durant el quart trimestre del 2018", segons matisa Almirall al seu comunicat.

Es comercialitzarà en tots els Estats membres de la Unió Europea

La seva aprovació a Europa es basa en els resultats positius de reSURFACE 1 i 2, presentats per primera vegada a l'octubre de 2016 durant el 25è Congrés de l'Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereologia (EADV) a Viena (Àustria).

Almirall va llicenciar tildrakizumab de Sun Pharmaceutical Industries Ltd (Sun Pharma) el juliol de 2016, per al seu desenvolupament i comercialització a Europa.

La llum verda de la CE a Ilumetri marca l'entrada d'Almirall al mercat dels medicaments biològics. Aquest producte "demostra una eficàcia i seguretat duradores al llarg de 3 anys en base dels resultats positius d'una anàlisi combinada de dos assaigs clínics", segons la companyia.

Noticias relacionadas

contador