ep airtificial firma un contrato de 53 millones para la construccion de una refineria de pemex en
AIRTIFICIAL - Archivo

Airtificial puja en borsa davant d'un rescat imminent per part de la SEPI. La companyia ha explicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que "ha emplenat totes les sol·licituds rebudes del fons de suport a la solvència d'empreses estratègiques per a la tramitació de la petició, raó per la qual espera de manera immediata una resolució".

  • 0,13€
  • -0,46%

L'empresa ha afegit que "fins al moment aquesta resolució no s'ha produït" i que "immediatament que es produeixi, serà objecte de la deguda difusió". Les seves accions reboten amb força després de la notícia.

La companyia travessa una delicada situació financera, amb impagaments als seus treballadors i proveïdors, i ha sol·licitat a la SEPI 30 milions d'euros per afrontar la crisi i mantenir-se flotant.

En un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia va reconèixer al març "tensions de tresoreria, expressades en retard en el pagament de proveïdors i en una part dels salaris corresponents al mes de febrer".

Airtificial va tancar el 2020 amb unes pèrdues netes de 23,4 milions d'euros, xifra que equival a una reducció del 31,7% en comparació amb les pèrdues de 34,7 milions que va comptabilitzar durant el conjunt de 2019.

Noticias relacionadas

contador