ep airtificial entrabeneficiosprimer trimestrecuadruplicaingresos
AIRTIFICIAL - Archivo

Airtificial s'ha assegurat durant el tercer trimestre del 2021 un volum de contractació per import de 16,3 milions d'euros. La unitat de negoci Intelligent Robots ha tancat adjudicacions per valor d'11,3 milions en NAFTA, Xina i Europa amb dos nous clients, dues Tier1 mundials del sector de l'automòbil, i la d'Infraestructures ha signat diversos contractes per valor conjunt de 5 milions d'euros.

  • 0,13€
  • 0,63%

Del primer nou client s'ha rebut un contracte per a la seva planta de Portugal que forma part d'una negociació global per al llançament de fabricació de components d'electrificació del cotxe elèctric. Aquest projecte consisteix en el disseny i posada en funcionament d'una línia per al muntatge de la Primary Drive Unit per al cotxe elèctric de bateries (BEV).

El segon nou client és una corporació japonesa que ha encarregat a la companyia un projecte relacionat amb el muntatge i la verificació de components de frens. Aquest projecte s'executarà des de les instal·lacions de Mèxic.

Addicionalment, la Unitat d'Intelligent Robots a la zona NAFTA segueix creixent mitjançant la contractació de comandes relacionats amb l'automatització de processos per un valor conjunt d'1,5 milions.

INFRAESTRUCTURES REFORÇA ES REFERÈNCIA AL SECTOR AIGÜES

D'altra banda, la unitat de negoci d'Infraestructures ha aconseguit l'adjudicació de diversos projectes d'enginyeria de l'aigua, entre els quals destaca un al Perú per import de 4 milions d'euros. Es tracta d'un dels contractes més rellevants per import al país, i té gran rellevància atès que és la primera intervenció en un gran programa d'actuacions.

Noticias relacionadas

contador