ep guillermo fernandez de penaranda director de airtificial
LINKEDIN

Airticial és, amb escreix, la millor companyia del mercat espanyol des que va començar el 2023, amb una revaloració que ja supera el 100%. L'empresa, que va anunciar divendres passat, 6 de gener, moviments accionarials, i que aquest dimarts va nomenar un nou director general -Guillermo Fernández de Peñaranda-, ha disparat durant les últimes quatre sessions.

  • 0,13€
  • 0,63%

Així, divendres mateix va pujar ni més ni menys que un 17,7%; dilluns va tancar amb alces del 14%; dimarts va avançar un 8,3%; i aquest dimecres va acabar el dia amb una fortíssima revaloració del 28%.

Tècnicament, Airtificial ha aconseguit escalar fins als 0,1 euros. Els experts de Bolsamanía, no obstant, recomanen molta cautela malgrat el comportament especulador que està registrant.

"Avui mateix pot estar donant el senyal d'esgotament de tota aquesta pujada", afirma César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía i responsable de Trader Watch.

"Ha començat deixant-se un buit alcista i, després d'arribar a pujar gairebé un 20%, és a prop dels mínims del dia. Si acabés així, o fins i tot amb pèrdues, és esperable una correcció després de les pujades de fins al 146% que ha arribat a registrar des de principis d'any. Continuo opinant que és un valor súper arriscat, i ara més", assenyala Nuez. "Podria corregir tranquil·lament fins a 0,09 euros, que seria una caiguda d'un 20%", adverteix.

n120123airtificial
Gráfico Airtificial.

Noticias relacionadas

contador