ep airtificial
AIRTIFICIAL - Archivo

Airtificial ha aconseguit deixar les pèrdues netes en 900.000 euros al primer semestre de l'any, un 76% per sota dels 3,8 milions del primer semestre del 2021.

  • 0,13€
  • -0,92%

La companyia ha aconseguit una facturació de 42 milions d'euros durant el període, un 14% superior a la del mateix període de l'any anterior (36,7 milions). L'EBITDA s'ha situat en 1,6 milions d'euros, enfront dels 300.000 euros del mateix període del 2021.

A més, la companyia tanca els sis primers mesos del 2022 amb una contractació rècord, amb contractes signats valorats en 48,2 milions d'euros, un 57% per sobre dels 30,7 milions del primer semestre de l'any passat.

"Després d'un profund procés de transformació, la presència en sectors claus com l'automòbil, l'aeroespacial, la defensa o l'enginyeria de l'aigua, juntament amb l'estratègia de diversificació de negoci i geogràfica aplicada per la companyia des de l'arrencada d'aquest any, està donant fruits“, ha explicat la companyia en nota de premsa.

Airtificial ha destacat, a més, que "consolida aquest primer semestre de l'any el seu posicionament en sectors amb molt bones perspectives de creixement com el de la transformació digital, intel·ligència artificial aplicada a processos industrials, l'automoció elèctrica i la nova mobilitat, així com el desenvolupament sostenible de gestió d'aigües, transport i qualitat l'aire".

contador