ep airtificial
AIRTIFICIAL - Archivo

Airtificial ha sumat nous contractes per valor de 20,1 milions d'euros al tercer trimestre del 2022. Aquesta xifra suposa un volum de contractació acumulat l'any de 68,3 milions d'euros, xifra que dona un increment del 4,2% respecte a les adjudicacions de tot l'exercici 2021 i del 15% enfront de la totalitat de les de 2020.

  • 0,14€
  • -1,08%

La companyia ha subratllat, en una comunicació enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que amb aquestes dades consolida el seu creixement "sòlid" en totes les divisions i materialitza el gir cap a la rendibilitat financera.

Airtificial ha remarcat que la seva estratègia de diversificació queda reflectida a la suma total de les noves adjudicacions. Els clients d'aquests contractes són empreses d'Espanya, Mèxic, la Xina, el Perú i diferents països europeus.

Entre les noves adjudicacions destaquen noves línies de producció i muntatge, test o millora d'instal·lacions existents al sector de l'automoció.

INTELLIGENT ROBOTS

La divisió Intelligent Robots suma nous projectes al tercer trimestre per valor de 12,2 milions d'euros i arriba a la xifra acumulada de 43,6 milions durant els primers nou mesos de l'any.

A Mèxic, les comandes d'aquesta divisió han arribat a un valor superior a 3 milions d'euros, ha precisat la companyia, mentre que a la Xina les comandes freguen els 1,5 milions.

Noticias relacionadas

contador