ep airtificial
AIRTIFICIAL - Archivo

Airtificial inicia l'any amb la firma de set nous contractes en dos mesos, per 9,2 milions d'euros. La unitat de negoci Intelligent Robots ha tancat contractes de desenvolupament de lineals robotitzats per 8,3 milions, i Aerospace & Defense, amb dos contractes, que sumen 1 milió d'euros, un d'enginyeria de sistemes i un altre de fabricació de complexes peces d'avió en materials compostos.

Airtificial arrenca així els primers mesos de l'any, signant nous contractes amb nous clients, mantenint ferma la contractació i l'objectiu de diversificar la seva cartera de clients mitjançant les diferents aplicacions que li permet proposar solucions úniques adaptades als reptes als quals s'enfronten els clients.

El fet que la majoria dels contractes signats siguin d'intel·ligència artificial suposa la confirmació de la nova estratègia, que ha permès a la companyia ampliar la seva cartera de clients i diversificar la seva activitat amb el desenvolupament i la comercialització de lineals de fabricació en sèrie per un gran fabricant nord-americà de barbacoes, que optimitza així el temps i els costos de producció utilitzant tecnologia d'avantguarda com braços robotitzats i visió artificial, assenyala el grup.

La unitat de negoci d'Intelligent Robots tanca set contractes pel valor de 8,3 milions d'euros, per al desenvolupament de línies de muntatge i test d'alt valor tecnològic a Nafta i Europa de l'Est. Les adjudicacions inclouen un nou client, cosa que permet l'expansió en un altre sector en què es podran aplicar el saber fer adquirit en sectors amb alt contingut d'automatització i màxim nivell d'exigència. Aquesta diversificació és de vital importància, ja que amplia significativament en camp d'actuació d'aquesta unitat i permet contribuir a la digitalització, segons l'empresa.

En el cas de la unitat de negoci aeronàutica i de defensa, ha tancat dos contractes que proporcionen solucions ad hoc als clients, amb una proposta innovadora. Tot això de manera competitiva i diferencial, als quals poden incorporar elements tecnològics com sensors que hi afegeixin més valor.

Noticias relacionadas

contador