ep encuentro de arquitectos de aedas homes
AEDAS HOMES - Archivo

Aedas Homes manté el pagament del dividend d'un euro per acció en efectiu, corresponent a l'exercici 2020-2021, i l'abonarà íntegrament l'any vinent, segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Donat l'actual context econòmic derivat de la pandèmia de Covid-19, el consell d'administració de la promotora ha pres la decisió de diferir el pagament del dividend a compte de 0,50 euros, previst inicialment per a novembre d'enguany, en coherència amb la política de preservació de capital implementada per la societat des de març com a mesura per a assegurar disponibilitat màxima de tresoreria i salvaguarda de la solvència de la companyia.

D'aquesta manera, Aedas Homes abonarà el dividend de manera íntegra després de la formulació de comptes de l'exercici 2020-2021 prevista per al mes vinent de maig, compartint d'aquesta manera els beneficis generats amb els seus accionistes.

La companyia ha ressaltat que manté una "sòlida" posició financera amb un "adequat" nivell d'apalancament i una "gran visibilitat" de generació de caixa gràcies a l'"elevat" import de la seva cartera de vendes, així com a l'increment continuat del lliurament d'habitatges.

"Una situació que atorga gran estabilitat a la companyia", ha subratllat Aedas Homes, que va estendre recentment el préstec sindicat per 150 milions d'euros fins a 2022 i compta amb la potencial disposició de 547 milions d'euros de deute promotor, la qual cosa aferma el desenvolupament de la seva activitat de promoció residencial.

Noticias relacionadas

contador