ep logopharma mar 20190523151403
PHARMAMAR - Archivo
28,96€
  • 0,14€
  • 0,49%

PharmaMar ha anunciat aquest dimarts un acord de llicència amb Valeo Pharma per a la comercialització del compost antitumoral d'origen marí Yondelis (trabectedina) al Canadà.

Segons els termes de l'acord, PharmaMar rebrà un pagament anticipat, no revelat, i podrà rebre ingressos addicionals, incloent-hi pagaments per fites reguladores. PharmaMar conservarà els drets exclusius de producció sobre el producte i vendrà el producte a Valeo Pharma per al seu ús comercial i clínic.

Aquest nou acord arriba després de l'anunci el passat 26 d'agost de 2019 de l'acord assolit amb Janssen Products LP (Janssen), pel qual PharmaMar va recuperar els drets de comercialització del producte en més de 40 països, anteriorment llicenciats a Janssen, en els quals trabectedina ja ha estat aprovat.

Trabectedina ja està disponible per a pacients al Canadà per al tractament de Sarcoma de Teixits Tous i Càncer de Ovari Recurrent. L'antic llicenciatari del producte, Janssen, continuarà comercialitzant el producte a Canadà fins que les autoritzacions de comercialització es transfereixin formalment a Valeo Pharma.

"Estem entusiasmats amb l'oportunitat d'assumir la comercialització de Yondelis al Canadà. Yondelis és un estàndard reconegut a nivell mundial en el tractament del sarcoma de teixits tous. Estem desitjant utilitzar els nostres recursos i experiència per ampliar el mercat d'aquest fàrmac al seu màxim potencial", va dir Steve Saviuk, President i CEO de Valeo Pharma. "Yondelis és un bon exemple del tipus de fàrmacs innovadors que volem afegir a la nostra creixent cartera de productes. Tenint en compte que el producte ja és al mercat canadenc, esperem que Yondelis contribueixi als nostres creixents ingressos durant els pròxims trimestres".

Sobre la llicència de Yondelis a Valeo, José María Fernández, president de PharmaMar, ha dit: "Estem encantats d'haver associat Yondelis amb Valeo per al mercat canadenc. Considerem que la infraestructura i les capacitats internes de Valeo tenen un paper clau per ajudar-nos a maximitzar l'accés a aquest medicament únic per al major nombre possible de pacients amb sarcoma i pacients amb càncer d'ovari de Canadà i esperem una associació llarga i mútuament beneficiosa amb Valeo".

Noticias relacionadas

contador