luis mora pharammar
26,24€
  • -0,38€
  • -1,43%

PharmaMar ha signat un acord de llicència amb Megapharm per a la comercialització del compost antitumoral d'origen marí Yondelis (trabectedina) a Israel i al territori conegut com a Autoritat Palestina.

Segons els termes de l'acord, PharmaMar rebrà un pagament anticipat, l'import del qual no ha estat revelat, i podrà rebre ingressos addicionals, incloent-hi pagaments per fites reguladores. La farmacèutica conservarà, a més, els drets exclusius de producció sobre el producte i el vendrà a Megapharm per al seu ús comercial i clínic.

L'acord amb Megapharm es produeix després que el passat 26 d'agost PharmaMar arribés a un acord amb Janssen per recuperar els drets de comercialització del producte en més de 40 països, anteriorment llicenciats a Janssen, on trabectedina ja ha estat aprovat.

La farmacèutica ha recordat que trabectedina ja està disponible per a pacients a Israel per al tractament de sarcoma de teixits tous. L'antic llicenciatari del producte, Janssen, continuarà comercialitzant el producte en aquest territori fins que les autoritzacions de comercialització es transfereixin formalment a Megapharm.

"La recuperació d'aquests mercats ens permet abordar nous acords amb socis locals que ens aporten una major eficiència comercial, en aquest cas amb Megapharm a Israel, amb què ja tenim un altre acord per a la comercialització i distribució d'Aplidin al mateix territori", ha subratllat el director general de la Unitat de Negoci d'Oncologia de PharmaMar, Luis Mora.

Per la seva banda, el conseller delegat de Megapharm, Miron Drucker, s'ha mostrat orgullós d'ampliar la seva col·laboració amb PharmaMar. "Trabectedina està considerada com un estàndard mundial per al tractament del sarcoma de teixits tous", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador