ep archivo   fachada del edificio de acerinox a 5 de abril de 2023 en madrid espana acerinox es una
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Acerinox preveu tancar l'adquisició de la siderúrgica nord-americana Haynes al tercer trimestre del 2024 després de rebre l'aprovació dels accionistes de la companyia nord-americana i de les autoritats antimonopoli del país, segons la comunicació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 10,30€
  • -3,88%

"Acerinox anuncia que els accionistes de Haynes International ("Haynes") han aprovat la proposta d'adquisició de Haynes per part de North American Stainless ("NAS"), filial nord-americà d'Acerinox", ha informat la vorera.

Alhora, ha detallat que l'operació ha rebut l'aprovació de les autoritats antimonopoli nord-americanes i "està subjecta a altres aprovacions regulatòries i al compliment de les condicions habituals. L'adquisició proposada s'està desenvolupant segons el previst i s'espera que es tanqui al tercer trimestre del 2024".

Al mes de febrer passat, Acerinox va anunciar el tancament d'un acord per comprar el 100% de la companyia nord-americana Haynes International, una empresa amb seu d'Indiana (EUA) especialitzada al sector d'aliatges especials, per una contraprestació total de 798 milions d'euros dòlars, que es corresponen amb un 'enterprise value' de 970 milions de dòlars.

Amb aquesta transacció, l'acereria consolidarà la seva presència al mercat nord-americà, on ja és líder al segment de l'acer inoxidable, així com la seva preeminència al mercat mundial dels aliatges d'alt rendiment.

Noticias relacionadas

contador