ep archivo   planta de acerinox
ACERINOX - Archivo

A Deutsche Bank creuen que, si la companyia aconsegueix creixement i sinergies, "les accions d'Acerinox tenen potencial per duplicar-se amb escreix a partir d'aquí. No obstant això, també creiem que hi ha la possibilitat que es converteixi en un objectiu".

  • 10,56€
  • 1,15%

Recolzat per una "sòlida generació d'FCF subjacent" i un "sòlid historial de dividends (cosa que implica un rendiment del 6%, mai retallat durant els seus 30 anys d'història)", els analistes de l'entitat recomanen comprar.

A més, fixen el preu objectiu de 15 euros per acció abans que Acerinox presenti els resultats del primer trimestre. Unes xifres que preveuen que ofereixin una "millora seqüencial" a partir d'"una base baixa, impulsada per menors vents en contra dels metalls i un petit repunt estacional a la demanda (principalment als EUA)".

Cosa que, segons la seva opinió, hauria de compensar els vents en contra de les vagues a Europa. "Acerinox segueix beneficiant-se de la seva posició número u al sector inoxidable nord-americà, que segueix mostrant una relativa disciplina de preus (tot i una forta correcció en la demanda aparent)", diuen.

Per tant, els analistes consideren que els marges nord-americans segueixen sent per sobre dels nivells mitjans i, "com a líder del mercat, Acerinox segueix sent el millor posicionat per beneficiar-se'n".

Com destaquen, la companyia també està en el procés d'adquirir l'actor especialitzat nord-americà Haynes. Després de l'adquisició, l'exposició d'Acerinox als múltiples mercats nord-americans i els aliatges d'alt rendiment representarà entre el 70% i el 90% de l'EBITDA normalitzat del grup, expliquen.

"A causa del valor atribuïble més gran d'aquests actius (els seus parells cotitzen a 2 vegades el múltiple d'Acerinox), creiem que això ofereix potencial per a una requalificació important", afirmen.

Noticias relacionadas

contador