ep trabajadores de acerinox manifestandose en los barrios
EUROPA PRESS

La direcció de Acerinox Europa, filial del Grup Acerinox, i el Comitè d'empresa de la fàbrica de Campo de Gibraltar (Cadis), han arribat a un acord pel qual s'aprova per a aquesta factoria un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per circumstàncies de la producció, que ha estat recolzat pels quatre sindicats presents en el Comitè.

  • 10,30€
  • 1,68%

L'acord contempla una durada de fins un any a partir del 5 de maig i inclou la totalitat de la plantilla i "permetrà adaptar el personal a les necessitats de la producció existents a cada moment, augmentant-lo o disminuint-lo, i proporcionant així una gran flexibilitat a la gestió", ha dit l'empresa en un fet rellevant remès a la CNMV.

L'acord inclou un complement parcial a càrrec de l'empresa de fins a un 85% sobre els conceptes que s'hi inclouen per limitar la possible disminució del salari durant el temps no treballat. El seguiment de l'aplicació de l'acord es farà per una comissió en la qual s'integra, a més de l'empresa, una representació dels sindicats presents en el Comitè.

Acerinox ha dit que aquest acord crea un entorn de seguretat i certesa beneficiós per a totes les parts, ajuda a mantenir l'ocupació i permetrà adaptar la plantilla a la cartera de comandes.

Noticias relacionadas

contador