ep aeropuerto palma avion air europa finger pista son sant joan recurso 20210110185603
EUROPA PRESS - Archivo

Aena ha adjudicat a Acciona les obres de remodelació del mòdul A de la Terminal de l'Aeroport de Son Sant Joan, a Palma de Mallorca, per 200 milions d'euros, a més d'altres treballs al mòdul D per 19 milions, tal com ha informat la companyia en un comunicat.

  • 108,70€
  • -2,51%

Els treballs sobre el tercer aeròdrom amb més trànsit de la xarxa d'Aena inclouen les plataformes d'estacionament d'aeronaus associades a les ampliacions oest i est del mòdul A, la reforma i ampliació de l'edifici del terminal de l'aeroport, així com les connexions amb la resta de mòduls.

El contracte, el termini d'execució del qual és de 39 mesos, puja a 200 milions d'euros i suposa el principal dels lots en el concurs per al procés d'ampliació i millora de l'aeroport balear vint-i-cinc anys després de la inauguració.

Així mateix, Acciona ha resultat adjudicatari de l'altre contracte en licitació per a l'ampliació del mòdul D de l'aeroport consistent en la construcció de tres embarcaments nous substituint els remots actuals per 19 milions d'euros.

El contracte principal preveu que les instal·lacions continuïn operatives amb un nivell de servei òptim i guardant els nivells de seguretat més estrictes. De fet, l'execució dels treballs haurà de ser majoritàriament en horari nocturn, per poder compatibilitzar l'obra amb el manteniment del servei i s'habilitaran locals provisionals per donar continuïtat dels negocis als diferents concessionaris.

contador