ep archivo   el presidente de acciona energia jose manuel entrecanales durante la junta de
EUROPA PRESS - Archivo

Acciona Energía ha signat un acord de venda d'energia (PPA) per subministrar electricitat 100% renovable a Interxion durant els propers 10 anys. Mitjançant aquest contracte, Acciona Energía subministrarà més de 65GWh/any d'electricitat renovable per cobrir el consum elèctric dels tres centres de dades operatius de la companyia a Espanya.

  • 19,27€
  • 2,72%

L'acord inclou l'ampliació del contracte per proveir el nou centre que Interxion està construint a Madrid i adequar-se a l'increment de la demanda d'energia del campus de Madrid, concebut com a hub digital del Sud d'Europa.

"Aquest contracte a llarg termini permetrà a Interxion garantir un subministrament elèctric a preus competitius evitant la volatilitat lligada als preus de l'electricitat al mercat", expliquen des d'Acciona Energía.

Així, la companyia energètica cobrirà el subministrament amb les instal·lacions renovables a Espanya, “dins de la seva estratègia d'augmentar el volum de nous contractes de subministrament i PPA a mitjà i llarg termini a clients corporatius, a mesura que actius antics acaben la seva vida útil reguladora”.

"Amb aquest acord, Acciona Energía es consolida com a soci clau en les estratègies de sostenibilitat d'Interxion, que en utilitzar energia 100% verda certificada en origen a les seves instal·lacions a Espanya evita anualment l'emissió de 8.000 tones de CO2", asseguren des de la companyia espanyola.

Com a part de la seva estratègia sostenible, Interxion s'ha adherit al Pacte Europeu per a la Neutralitat Climàtica de Centres de Dades i Serveis Cloud. L'objectiu d'aquest acord és que el sector arribi a la neutralitat climàtica el 2030 i defineix els pilars sobre els quals s'obtindrà la neutralitat en emissions de CO2: energia renovable, eficiència energètica, reutilització de l'energia, economia circular i conservació de l'aigua.

Noticias relacionadas

contador