ep acciona energia
ACCIONA

Acciona Energía ha signat un acord de venda d'energia (PPA) a 10 anys amb la comercialitzadora elèctrica australiana Zen Energy, a la qual subministrarà 200GWh/any d'energia 100% renovable procedent del parc eòlic Waubra.

  • 19,53€
  • -2,45%

Situat a l'estat de Victòria, el parc eòlic de Waubra produeix energia equivalent a la demanda de més de 138.000 llars. Mitjançant aquest PPA, Acciona Energía subministrarà a Zen el 34% de la generació total del parc eòlic. L'acord, indiquen, permetrà a Zen ampliar i diversificar la cartera de subministrament renovable mentre accelera la descarbonització d'Austràlia.

“Zen accelera la seva estratègia de cartera d'energies renovables. La signatura d'aquesta operació, juntament amb el recent acord de compra d'energia del Parc Solar Tailem Bend 2, només és el començament de la nostra contribució a la transició energètica”, ha declarat el conseller delegat de Zen Energy, Anthony Garnaut.

“Estem centrats a estructurar els nostres acords de manera innovadora i sostenible, complementant les necessitats dels nostres clients i els participants del mercat energètic. Aquest és un altre acord pioner enfocat a la indústria i volem reconèixer la flexibilitat i la creativitat de l'equip d'Acciona Energia”, ha afegit.

Per la seva banda, Melanie Sutton, directora de Mercats i Polítiques Energètiques d'Acciona Energia a Austràlia, ha afirmat que "compartim amb Zen la nostra missió de construir un planeta millor". "Estan tan motivats com nosaltres per crear solucions sostenibles per als seus clients i estem encantats de veure créixer la nostra associació amb ells mitjançant aquest acord del Parc Eòlic de Waubra”, ha afegit Sutton.

Noticias relacionadas

contador