ep parque eolico de acciona energia en croacia
ACCIONA

Els analistes del banc nord-americà Citi han posat sostre al ral·li borsari d'Acciona Energía, en retallar el seu consell sobre la companyia d'energies renovables fins a mantenir des de comprar.

  • 114,10€
  • 2,10%
  • 20,02€
  • 1,40%

I encara que aquests experts han elevat la valoració de la filial d'Acciona fins a 42 euros per acció des dels 40 euros anteriors, consideren que ja no hi ha recorregut alcista en el valor, almenys de cara als propers mesos.

"Malgrat el context d'augment substancial dels tipus d'interès, el sector de renovables ha superat el mercat gràcies als preus forts de l'energia", indiquen.

I malgrat reconeixen que aquests alts preus donen suport als resultats d'aquestes empreses a curt termini, creuen que "la visibilitat continua sent baixa i l'impacte és temporal, ja que la normalització a mitjà termini dels preus del gas i l'augment de la penetració de les energies renovables pesaran en els preus d'energia renovable a llarg termini".

Segons la seva opinió, "la gana per la inversió en energies renovables continua sent alta, però també es manté la competència de capital, cosa que limita la creació de valor a llarg termini de nous projectes i les oportunitats d'acceleració del creixement per als jugadors existents".

Noticias relacionadas

contador