• Abertis no tiene más información sobre la oferta de Atlantia que la que ya comunicó en su día
ep francisco reynessalvador alemany abertis
Francisco Reynés, vicepresident i chief executive officer d'Abertis, i Salvador Alemany, president d'Abertis.EUROPA PRESS

Abertis no ha rebut encara proposta formal i concreta de la italiana Atlantia per abordar una eventual fusió dels dos grups, segons ha indicat el director de Finances i de Desenvolupament Corporatiu de la companyia espanyola, José Aljaro.

  • 18,36€
  • 0,00%

"Fins al dia d'avui no tenim una oferta concreta o una proposta de valoració sobre la qual la companyia es pugui manifestar", ha sostingut el directiu abans d'abordar la presentació de resultats trimestrals de la companyia.

Així, Aljaro ha assegurat que Abertis no té més informació sobre l'oferta d'Atlantia que la que ja va comunicar al mercat just fa una setmana.

Llavors, el grup que gestiona Francisco Reynés va explicar que havia rebut una oferta del grup d'autopistes italià d'abordar una operació corporativa per la qual barrejava formular una OPA amistosa.

GEGANT MUNDIAL

L'eventual integració d'Abertis i Atlantia plantejada per la signatura italiana conformaria un nou gegant de les concessions d'infraestructures de transport participat per la família Benetton i Criteria CaixaHolding, actuals primers socis de les empreses amb un 22,3% i un 30,1% de la seva capital, respectivament.

La corporació resultant gestionaria una xarxa de 13.600 quilòmetres d'autopistes repartides en vuit països, a més dels satèl·lits d'Hispasat i un grup d'aeroports, entre ells, els dos de Roma.

La companyia fusionada tindria una capitalització d'uns 35.000 milions d'euros i generaria ingressos anuals d'uns 10.400 milions d'euros.

.

Noticias relacionadas

contador