Notícies de empreses

ep ricardo curras

L'atac baixista augmenta en DIA, però es redueix en Siemens Gamesa

Els baixistes, aquells que prenen posicions en un valor esperant les seves caigudes o per cobrir altres posicions llargues, continuen amb el seu atac en DIA. El mal comportament de la cadena de supermercats en borsa ha fet que els 'curts' tornin a augmentar posicions en el seu capital social. Així, han augmentat fins al 15,38% des del 15,19% anterior, segons les dades de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

viviendas construccion portada

Montebalito presenta pèrdues de 590.000 euros per l'efecte divisa

La immobiliària espanyola Montebalito va perdre 590.000 euros durant els tres primers mesos de 2018 davant els guanys registrats durant el mateix període de 2017 a causa de la variació negativa dels tipus de canvi. Així ho ha comunicat la companyia aquest dilluns.

ep unalas sedesgrupo inversor chino hna

HNA obre un procés formal per valorar les ofertes per la seva participació en NH

El grup xinès HNA, màxim accionista de l'hotelera NH, preveu organitzar un procés formal per estudiar les "indicacions d'interès rebudes per diferents potencials inversors" sobre la seva participació en NH Hotels. Així, HNA vol revisar les seves opcions estratègiques pel que fa a la seva participació en l'hotelera espanyola.