ep firma de documentos contratos buena

El Col·legi de Registradors d'Espanya ha posat en marxa un sistema ràpid i telemàtic per facilitar als clients la nota registral d'índexs, un requisit imprescindible per sol·licitar als bancs la moratòria hipotecària impulsada pel Govern per als qui hagin quedat en situació de vulnerabilitat per l'impacte del coronavirus Covid-19.

Per acreditar la situació de vulnerabilitat econòmica ha d'aportar-se, entre molta més documentació, una nota del servei d'índexs del Registre de la Propietat per cadascun dels membres de la unitat familiar.

Aquesta nota informa de les propietats o altres drets inscrits a nom d'una persona a qualsevol Registre d'Espanya. D'aquesta manera, els registradors pretenen facilitar a les famílies el compliment d'aquest requisit, que estarà vigent mentre duri l'estat d'alarma, per evitar que les persones hagin de desplaçar-se a les oficines de registres.

El document, també anomenat nota de localització, proporciona la informació sobre a quin registre, província i municipi una persona hi té béns o drets inscrits.

La sol·licitud, que és gratuïta, pot fer-se enviant un correu electrònic, bé al registre de la propietat on estigui inscrit l'habitatge habitual de l'interessat, o bé a qualsevol altre de la mateixa població. La petició haurà d'acompanyar-se necessàriament d'una fotocòpia del document d'identitat.

Noticias relacionadas

contador