ep unales sessionsla iii jornada dinternacionalitzacio
Una de les sessions de la III Jornada d'InternacionalitzacióCÁMARA DE COMERCIO, INDUSTRIA Y SERVICIOS DE TERRA

TERRASSA (BARCELONA), 24 (EUROPA PRESS)

La Cambra de comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha celebrat aquest dimecres a la seva seu la III Jornada d'Internacionalització, que ha abordat les claus de la gestió competitiva del transport de mercaderies.

L'esdeveniment, que s'ha titulat 'Mou el teu contenidor, mou el món', ha comptat amb la presència de representants de consolats dels Emirats Àrabs, el Japó, Romania, el Regne Unit, Algèria i Turquia, ha informat en un comunicat.

La jornada ha comptat amb diferents ponències, que han començat amb la titulada 'Perspectiva econòmica internacional 2018-2019 i oportunitats per a l'exportació', a càrrec del Director de Macroeconomia i Mercats Financers de Caixabank, Oriol Aspachs, que ha comptat amb la introducció del responsable de COMEX de Caixabank, Antonio Gaya.

Una altra de les cites del programa ha estat 'Formalitats duaneres: la importància del DUA', que ha signat la secretària general i advocada especialitzada en comerç internacional de la Cambra de Terrassa, Marta Torrents, que ha destacat la importància de traslladar correctament el producte que es ven a la duana, remarcant la classificació, l'origen i el valor.

S'han programat sis xerrades en total, que s'han completat amb un espai de relació entre els participants --conegut com 'networking'--, al qual també s'han sumat empreses i entitats, entre d'altres activitats.

contador