ep archivo   nuevo concepto de tienda de zara home
INDITEX - Archivo

Els experts d'RBC Capital Markets han retallat aquest divendres el seu consell sobre Inditex fins a mantenir des de sobreponderar, i han mantingut la seva valoració als 47 euros per acció, alhora que han elevat la seva recomanació sobre H&M fins a sobreponderar des de mantenir, després d'elevar la seva valoració fins als 200 corones sueques per acció des dels 190.

  • 45,96€
  • -0,39%

"El preu de les accions d'Inditex ha retrocedit una mica des dels màxims recents, però tot i així s'ha revalorat al voltant del 5% durant l'últim any, gràcies a les millors perspectives d'expansió, fins i tot als Estats Units", comenten sobre la cadena de moda espanyola.

"Ara esperem que les tendències es normalitzin gradualment, proporcionant així menys marge per a sorpreses alcistes, i tenim més valoracions positives per a algunes altres accions minorsites, per la qual cosa en rebaixem la nostra qualificació", argumenten.

En aquest sentit, han pujat el seu consell sobre H&M perquè "veiem diversos avantatges perquè obtingui un rendiment superior, incloent-hi guanys al marge brut, més espai productiu i més estalvis de costos. Mentrestant, una oferta de productes més competitiva li hauria de permetre mostrar una millora addicional a les vendes".

CITI ES MOSTRA MÉS POSITIU

Aquest dijous, els experts de Citi es van mostrar més positius que els d'RBC, ja que van elevar la valoració d'Inditex fins als 50 euros i en van reiterar el consell de compra.

"Després dels sòlids resultats del quart trimestre fiscal del 2023, actualitzem el nostre model per reflectir la contínua resiliència de les vendes i del marge brut, i el benefici dels ingressos per interessos amb un saldo de caixa creixent (malgrat les elevades inversions de capital)", van assenyalar els analistes del banc nord-americà.

Noticias relacionadas

contador