• WiBLE respon a l'escenari de canvi del transport cap a nous models de mobilitat
ep wible
KIA/REPSOL

La companyia automobilística sud-coreana Kia Motors ha arribat a un acord amb Repsol per a la posada en marxa a Madrid, des de la segona meitat de l'any, d'un nou operador de mobilitat compartida. Es dirà WiBLE, segons han informat les dues empreses en un comunicat conjunt, i ja funciona al Japó des de 2017.

  • 15,01€
  • -0,23%
Repsol aportarà la seva experiència en negocis de mobilitat i Kia models 100% elèctrics, híbrids i híbrids endollables

Les dues empreses han assenyalat que aquesta iniciativa potenciarà la mobilitat sostenible a les ciutats i als seus voltants, i han ressaltat que la capital espanyola ha estat la ciutat escollida per al debut de WiBLE al mercat europeu, en línia amb l'estratègia de Kia de fer extensible a altres mercats aquest servei, que funciona al Japó des de 2017.

"La capital d'Espanya és una ciutat molt interessant per al començament del projecte, per les seves característiques geogràfiques, demogràfiques i de la bona acollida que estan tenint allà aquest tipus de serveis", han afirmat aquestes empreses. Al projecte, la petroliera presidida per Antonio Brufau hi aportarà la seva experiència en negocis de mobilitat i en el coneixement dels consumidors, mentre que Kia oferirà el seu 'saber fer' i la seva forta aposta per la mobilitat sostenible, amb models 100% elèctrics, híbrids i híbrids endollables.

Les dues empreses estan ultimant els detalls d'aquest nou operador de 'carsharing' que estarà operatiu a la segona meitat de 2018 a Madrid, tot i que encara està pendent l'autorització per part de les autoritats de competència de la Comissió Europea.

Kia i Repsol van indicar que WiBLE respon a l'escenari de canvi del transport cap a nous models de mobilitat i s'engloba dins de la visió de futur del transport de particulars de Kia, mentre que Repsol busca impulsar iniciatives innovadores que representin alternatives de subministrament d'energia per al transport que aportin valor als clients.

Noticias relacionadas

contador