goldman-sachs-est-sur-le-point-de-racheter-united-capital

Goldman Sachs ha rebaixat la seva perspectiva de creixement per als EUA d'aquest any per l'augment casos de Covid-19. Ara espera una contracció del creixement del 4,6%, enlloc del 4,.2% que havia pronosticat anteriorment. No obstant això, creu que és probable que l'economia torni a la normalitat al setembre.

"El saludable repunt de la despesa en serveis al consumidor vist des de mitjan abril ara sembla haver-se estancat al juliol i agost, a mesura que les autoritats imposen noves restriccions per contenir la propagació del virus", assenyala l'economista en cap del banc, Jan Hatzius, en una nota enviada als clients durant el cap de setmana del 4 de juliol, durant el qual els EUA van registrar gairebé 156.000 nous casos de coronavirus .

"Aquestes últimes setmanes, la situació de la Covid-19 als EUA ha empitjorat significativament", destaca. No obstant això, la bona notícia és que Goldman no creu que el retorn dels consumidors s'hagi estancat per complet, i espera que l'economia torni a redreçar-se al setembre. I dóna dues raons.

"Primerament, d'altres economies importants han tornat a nivells similars d'activitat alhora que contenien el virus, la qual cosa demostra que és possible continuar avançant. En segon lloc, els canvis en la política i el comportament, com l'ús de màscares, ofereixen oportunitats per controlar el virus a un cost econòmic mínim", va dir Hatzius.

Goldman Sachs també ha destacat com d'altres països estan actuant en aquest moment. "Economies similars han trobat clarament una forma més eficient d'equilibrar la reobertura de l'economia i mantenir el virus sota control, i creiem que és probable que els EUA finalment trobin també el seu camí cap a un millor enfocament", conclou.

Noticias relacionadas

contador