coronavirus biden annonce de nouvelles mesures generalisation des vaccins et des tests 20210916001704

Els EUA han aprovat sobre la botzina el pla d'infraestructures més gran en 65 anys. L'Administració Biden regarà així amb 550.000 milions de dòlars (uns 480.000 milions d'euros al canvi) d'aquí al 2030 la economia més gran del món.

El segon gran triomf del president demòcrata al Congrés impulsarà durant els propers anys la construcció i renovació de carreteres, vies fèrries, accés a banda ampla...

Els experts de Julius Baer reconeixen que, sense ser la gran cosa, “val més això que res”. En aquest sentit, destaquen que "després de mesos d'intenses negociacions, si bé era necessari des del punt de vista de les infraestructures i es tracta d'una gran victòria política, el pla no serà un 'big bang' econòmicament parlant".

Especialment per a temàtiques d'inversió com 'future cities' i 'future mobility', que en paraules d'aquests experts no notaran una gran diferència arran d'aquest paquet d'estímuls. "Dit això, seguim veient de forma constructiva les dues tendències perquè els fonamentals segueixen sent sòlids", postil·len.

Aprofundint en la temàtica de 'future cities', des de Julius Baer anticipen un ral·li a curt termini en els sectors de més exposició, "des de constructores fins a acereries i cimenteries". Tot i això, descarten que aquest impacte s'allargui en el temps.

Amb vista a la tendència de 'future mobility', "l'experiència en altres països mostra que la creixent penetració del cotxe elèctric és una de les claus", i per això Tesla i els seus inversors hauran d'estar especialment atents en aquest sentit.

Noticias relacionadas

contador