coronavirus-l-approbation-d-un-vaccin-doit-etre-effectuee-scientifiquement-dit-biden 20201120103348

L'equip del president electe dels Estats Units, Joe Biden, ha comunicat aquest dilluns que "no hi ha la intenció" d'aixecar les restriccions imposades per la crisi del coronavirus a l'arribada de vols procedents d'Europa i el Brasil, malgrat que Donald Trump, anunciés hores abans el final d'aquesta mesura a partir del 26 de gener.

"Amb l'empitjorament de la pandèmia i el sorgiment de variants més contagioses a tot el món, aquest no és el moment d'aixecar les restriccions als viatges internacionals", ha escrit al seu compte de Twitter la portaveu de Biden, Jen Psaki.

En una declaració difosa per la Casa Blanca, Trump ha anunciat que la seva decisió està motivada després que els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) acordessin fa una setmana que seria suficient que els passatgers internacionals presentessin una prova negativa de coronavirus a la seva entrada al país.

"La Secretaria de Salut ha explicat que aquesta acció ajudarà a evitar que els passatgers aeris de l'espai Schengen, Regne Unit, Irlanda i el Brasil propaguin el virus que causa la COVID-19 als Estats Units", assegura el text.

No obstant això, des de la futura Administració demòcrata han recalcat que "no hi ha intenció d'aixecar aquestes restriccions el 26 de gener" i és més, afegeix Psaki, "es planeja enfortir les mesures de salut pública al voltant dels viatges internacionals".

Noticias relacionadas

contador