trump-prevoit-de-quitter-washington-le-20-janvier-au-matin

L'expresident dels Estats Units, Donald Trump, va assegurar que les criptodivises són "potencialment un desastre a punt de passar". A més, va dir que "poden ser falses". Els seus comentaris tenen com antecedents altres en el passat, quan va dir que el bitcoin "semblava una estafa".

Donald Trump va parlar sobre la criptodivisa en una entrevista amb Fox Business aquest dimarts. Responent a una pregunta sobre si havia fet incursions en el bitcoin o les monedes digitals, Trump va dir ràpidament: "No ho faig. M'agrada la moneda dels Estats Units". I va aprofundir: "Crec que les altres són potencialment un desastre a punt de passar".

"Sento que perjudiquen la moneda dels Estats Units", va continuar. "Crec que hauríem d'enfortir-nos, hauríem d'invertir en la nostra moneda, no en [les criptodivisas]". A més, va exclamar: "Pot ser que siguin falses, qui sap què són".

En referir-se a les monedes digitals, l'expresident va admetre: "Certament són una cosa de la qual la gent no sap molt". I va reiterar: "No n'he estat un gran fan".

Noticias relacionadas

contador