dogecoin
Flickr

L'ethereum ha marcat la segona jornada consecutiva de caigudes dijous, amb un tancament diari que encara manté els 4.500 dòlars, fet que segueix validant el recent ral·li de la segona criptomoneda per capitalització de mercat. Anteriorment, l'ether –unitat de la xarxa ethereum– havia deixat una ratxa guanyadora de quatre sessions seguides, que es va veure interrompuda dimecres. La capitalització total segueix en 2,6 bilions de dòlars, amb moviments interessants al dogecoin (DOGE), solana, cardano...

Tot i aquests retrocessos, l'optimisme al voltant de l'ethereum és innegable, després que hagi rubricat un novembre en què ha superat el bitcoin en rendiment. No només això, els retorns del token també han superat els d'altres instruments tradicionals com l'S&P 500, els bons i l'or.

Tot i que tots dos han baixat des dels màxims històrics assolits a inicis de novembre, l'ether ha guanyat al voltant d'un 530% des del desembre del 2020, en comparació amb el bitcoin, que ha avançat un 100%, ampliant la diferència de rendiment entre tots dos en més de 400 punts percentuals. El valor de mercat del bitcoin, amb uns 1,1 bilions de dòlars, continua sent gairebé el doble que el d'ether, segons dades de CoinMarketCap.com.

Quant al doge, el seu preu sembla tenir ganes d'embarcar-se en un ral·li que podria portar el token favorit d'Elon Musk cap a 0,24 dòlars, preu no vist des de mitjans de novembre. Els patrons tècnics indiquen que, després, podria continuar amb l'escalada alcista fins als 0,256 dòlars. “Apunta a pujades del 20%”, assegura FXStreet.com.

El cardano i la solana també deixen pujades. En concret, SOL, el token de Solana té potencial alcista fins als 250 dòlars, segons apunta l'anàlisi tècnica.

En canvi, shiba inu segueix embarcat en una correcció després del seu avanç del 30% i es mostra pla les darreres set jornades. Anteriorment, el segon criptomeme més important va deixar alces notables a la calor de l'anunci de la plataforma de compravenda de criptomonedes, Kraken, que començaria a oferir el token.

El comerç d'aquest token es pot efectuar al criptobròquer amb seu als EUA des del 30 de novembre, però Kraken va aclarir que no oferiria futurs de SHIB i serveis de trading de marges.

Noticias relacionadas

contador