shiba inu cripto (1)

Caigudes per a shiba inu (SHIB) en aquesta arrencada de desembre, després que el 'criptomeme' hagi protagonitzat un ral·li del 30% l'última setmana, a la calor de l'anunci de la plataforma de compravenda de criptomonedes, Kraken, que començaria a oferir el token.

El comerç d'aquest token es pot fer al criptobròker amb seu als EUA des del 30 de novembre, però Kraken va aclarir que no oferiria futurs de SHIB i serveis de trading de marges.

La notícia va transcendir dilluns i el preu de SHIB va assolir els 0,00005155 dòlars dimarts després de rebotar des del suport tècnic prop de 0,00003560 a principis d'aquesta setmana. El seu rebot va marcar un canvi en la tendència, especialment després de la venda massiva del mercat de la setmana passada, induïda per les preocupacions relacionades amb la nova soca COVID-19, anomenat òmicron, informa CoinTelegraph.

L'últim rebot de Shiba Inu també va activar un patró de bandera alcista que projecta el seu preu per token al voltant de 0,00010000 dòlars, informa aquest mitjà, i també va confirmar la ruptura d'un patró de falca descendent, un indicador de reversió alcista.

Amb tot, el rebot de l'última setmana s'ha retallat al 18% i el criptomeme cau fins als 0,00004606 dòlars. La seva capitalització de mercat supera els 25.000 dòlars, però ha arribat a un màxim en gairebé 30.000 milions de dòlars.

Anteriorment, el token que s'autoanomena assassí del dogecoin es va embarcar en una correcció de més del 60% durant quatre setmanes.

contador