Steve Wozniak

Steve Wozniak, cofundador d'Apple, ha dedicat unes paraules a les criptomonedes en una entrevista recent. S'ha declarat fan del metavers i ha elogiat el bitcoin al·legant que es tracta de "l'única que és matemàtica d'or pur".

Segons la informació de Bitcoin.com, malgrat el que s'ha dit sobre el bitcoin, el programador no està impressionat amb el món de les criptomonedes i dels criptovalors no fungibles (NFT) per la seva poca fiabilitat.

Wozniak ha tingut una experiència de primera mà en la lluita contra les estafes a les monedes digitals. Al juliol de 2020, va demanar a Youtube i Google per promoure estafes de regals de bitcoins utilitzant el seu nom i la seva imatge. Tot i això, un jutge va dictaminar l'any passat que Youtube i la seva matriu, Google LLC, estan protegits per la llei federal que protegeix les plataformes d'Internet de la responsabilitat pel contingut publicat pels usuaris.

Pel que fa al bitcoin, però, sí que es va presentar més a favor. El juliol de l'any passat, va dir que el bitcoin és un "miracle matemàtic". A l'octubre, la va definir com a "puresa matemàtica". Ara, ha declarat que es tracta de l'única criptodivisa que és “matemàtica d'or pur”.

Tot i això, a Wozniak li preocupa que els governs puguin desautoritzar el bitcoin i altres criptodivises. "El problema és que els governs mai no permetran que estigui fora del seu control. Si s'arribés al punt que tot es fes en criptografia i no passés pels governs per a la seva observació i imposició, els governs simplement ho desautoritzarien. No renunciarien a la seva poder", va advertir.

Noticias relacionadas

contador