coinbasecb1

Coinbase, la borsa de criptomonedes més gran dels Estats Units, ha anunciat aquest dilluns el bloqueig de més de 25.000 adreces de moneders de criptodivises associades a persones o empreses russes sospitoses de participar en conductes delictives, segons informa Bitcoinist.com.

Paul Grewal, director legal de l'empresa, va detallar com la companyia està complint les noves regulacions establertes davant la invasió d'Ucraïna per part de Rússia. "Coinbase ha bloquejat més de 25.000 adreces associades amb persones o empreses russes que sospitem que estan involucrades a l'activitat il·lícita", va declarar.

La borsa de criptomoneda, va declarar que no imposarà una prohibició general a totes les direccions de moneders russos, sinó que s'atendrà les sancions internacionals.

A mesura que Rússia intensifica els seus atacs contra Ucraïna, el govern nord-americà demana als intercanvis de compravenda de criptomonedes que ajudin a garantir que les persones i empreses russes no utilitzin les criptodivises per eludir les sancions imposades per Washington.

Davant la caiguda del valor del ruble rus, molts ciutadans del país han convertit els seus diners per protegir-los. Brian Armstrong, director executiu de Coinbase, va declarar que estan recorrent a la criptodivisa com a "salvavides" després del col·lapse de la seva moneda.

Per la seva banda, els ucraïnesos han començat a fer el mateix després que el seu govern proclamés la llei marcial i prohibís les transaccions amb diners electrònics, entre d'altres coses.

Igual que ha cedit Coinbase, la borsa de criptomonedes més gran, Binance, ha declarat que s'adherirà a les regulacions governamentals que restringeixen les persones sancionades, però que no bloquejarà tots els usuaris russos.

Noticias relacionadas

contador